sign & supply

prodajni program
materiali za printanje
barve za tiskalnike
plastifikacija in kaširanje
samolepilne pvc folije
flex in flock folije
folija za zaščito stekel
combond alu plošče
forex | druge pvc plošče
stadur | foamalite
pleksi | zrcalni | lumex A
druge plošče
promocijska stojala
okvirji in letve za plakate
aluminijasti profili
LED diode
osvetlitev, razsvetljava
okrasni vijaki
orodje za delo s folijami
lepilni trakovi, ježki
lepila in čistila
strojna oprema
promocijski artikli
ostalo
Sign & supply d.o.o.
Ob železnici 16
1000 Ljubljana

telefon
01 521 22 08, 521 22 09
031 329 492

delovni čas
ponedeljek - petek: 8:00-16:00
sobota in nedelja: zaprto

kako do nas
sign-zemljevid
sign & supply - kako do nas

telefaks
01 521 22 43

e-pošta
info@sign-supply.si

ostali podatki
ID za DDV: SI68295472
MŠ: 5832675
TRR: SI56 0205 3001 2233 536, odprt pri NLB;
SI56 3000 0000 7348 950, odprt pri N Banka

sign-zemljevid

 

dispa plošče

Smart-X® plošče

SMART-X® plošče so v celoti izdelane iz polistirena. Uporabljajo se za posebne ali zahtevnejše vizualne komunikacije. Ekspandiran polistiren je odporen na vlago, UV žarke in vremenske vplive, zato se plošče lahko uporabljajo tudi za zunanje aplikacije. Bela in gladka površina je primerna za direkten tisk.

Obdelava plošč Smart-X je enostavna.

-
PolyLite plošče

PolyLite plošče

Nove PolyLite polipropilenske plošče so zaradi votle notranje strukture v obliki cevk oziroma mehurčkov izredno lahke, vendar močne in toge, odporne na vremenske vplive in vsestransko uporabne.

PolyLite plošče so primerne za notranjo in zunanjo uporabo, zaradi posebej obdelane gladke površine so zelo primerne za tisk (UV, sitotisk) in kaširanje. Lahko se jih reže, rezka, biga, vrta, plošče z mehurčkasto strukturo pa so primerne za razrez v vseh smereh.

-
PolySlim plošče

PolySlim plošče

PolySlim polne polipropilenske plošče so lahke, fleksibilne, se ne lomijo ali trgajo, ne pokajo na sobni temperaturi, odporne so na kemična sredstva in zaradi razgradljivosti okolju prijazne.

PolySlim plošče so na obeh straneh obdelane s Corona sistemom in tako primerne za tisk (sitotisk, zlatotisk, UV tisk, digitalni tisk). Zaradi svojih dobrih lastnosti se lahko ovijajo, bigajo/žlebljijo, režejo, toplo in hladno obdelujejo, spenjajo, vijačijo itd.

-
dispa plošče

DISPA® plošče

DISPA® plošče - trajnostne plošče iz 100% papirja, ki jih je mogoče v celoti in enostavno reciklirati. Plošče so sestavljene iz večih slojev papirja, zaradi česar so trdne in stabilne, pa vendar še vedno zelo lahke. Bela in gladka površina je primerna za sitotisk in digitalni tisk, enostavno jih lahko režete s ploskovnimi rezalniki ali s CNC stroji.

Dispa papirnate plošče so odlične za vsestransko notranjo uporabo.

-
kapa plošče

KAPA® line plošče

KAPA® line plošče - lahke penaste plošče sestavljene iz poliuretanske pene in na obeh straneh prevlečene s trdim papirjem (FSC® certificiran). Kapa plošče so primerne za notranjo uporabo, za kaširanje/lepljenje plakatov oz. slik, izdelovanje POS stojal, izdelavo maket, za muzejske razstave, direktno tiskanje itn.

Na vlagi se lahko ukrivijo, zato so primerne za notranjo uporabo.

-
kapa plošče

Foam-K plošče

Foam-K plošče so izredno lahke penaste plošče (imenujejo jih tudi kapa-fix, foam-x ali foam-k plošče), sestavljene iz ekstrudiranega polistirena in na obeh straneh prevlečene s trdim papirjem. Zaradi svoje sestave je izjemno lahek in hkrati raven material, ki se najpogosteje uporablja za kaširanje plakatov. Velika prednost je tudi cenovna dostopnost penastih plošč.

Ker so higroskopične in se na vlagi lahko ukrivijo, so primerne za notranjo uporabo.

-
abs plošče za graviranje

ABS plošče

ABS plošče so dvoplastne plošče za graviranje z laserskim ali cnc strojem. Osnovna plošča je ene barve, vrhnja plast pa je prevlečena z drugo barvo. Pri procesu graviranja vrhnji sloj barve odstranimo in motiv je viden v barvi spodnje plasti.

Na voljo je več kot 20 različnih barvnih kombinacij zgornje in spodnje plasti.

-
   

|  izdelava spletne strani: pikica next line  |