sign & supply

prodajni program
materiali za printanje
barve za tiskalnike
plastifikacija in kaširanje
samolepilne pvc folije
flex in flock folije
folija za zaščito stekel
combond alu plošče
forex | druge pvc plošče
stadur | foamalite
pleksi | zrcalni | lumex A
druge plošče
promocijska stojala
okvirji in letve za plakate
aluminijasti profili
LED diode
osvetlitev, razsvetljava
okrasni vijaki
orodje za delo s folijami
lepilni trakovi, ježki
lepila in čistila
strojna oprema
promocijski artikli
ostalo
Sign & supply d.o.o.
Ob železnici 16
1000 Ljubljana

telefon
01 521 22 08, 521 22 09
031 329 492

delovni čas
ponedeljek - petek: 8:00-16:00
sobota in nedelja: zaprto

kako do nas
sign-zemljevid
sign & supply - kako do nas

telefaks
01 521 22 43

e-pošta
info@sign-supply.si

ostali podatki
ID za DDV: SI68295472
MŠ: 5832675
TRR: 02053-0012233536, NLB
30000-0007348950, Sberbank

sign-zemljevid

 

 

Sign & supply d.o.o.

Dejavnost podjetja

Od leta 1996 se ukvarjamo z zastopstvom, prodajo in distribucijo materialov, ki jih potrebujete pri izdelavi reklamnih in informacijskih postavitev. V tem času smo sklenili precej zastopstev, našo ponudbo pa razširjamo, tako da posegamo tudi na področja izven reklamnih dejavnosti. Zastopamo številna priznana podjetja in blagovne znamke.

Prednost pred konkurenčnimi podjetji

Največjo prednost pred ostalimi konkurenčnimi podjetji je poleg preverjeno kvalitetnih materialov prav gotovo velika zaloga različnih materialov. Največji del dobička podjetja vlagamo v zaloge ter jih vsako leto povečujemo. Zelo redko se zgodi, da katerega materiala ni na zalogi, zato boste pri nas dobili izbrane materiale tudi v velikih količinah tako rekoč takoj.

-

Prodajni program

Prodajni program je sestavljen iz naslednjih skupin artiklov:

 

-

Prodajni pogoji

Vse navedene cene so veleprodajne brez DDV.

V primeru, da je končna vrednost blaga z vključenimi popusti brez ddv nižja od 15,00 €, zaračunamo stroške priprave blaga in manipulativne stroške v vrednosti 2,00 € + ddv.

Naročila razrezov
Razreze je potrebno naročiti vsaj 24 ur pred željenim prevzemom. Naročilo oddate preko maila info@sign-supply.si, s točno podanimi dimenzijami razreza. Razreze plošč nudimo s stensko krožno žago (razrez lahko odstopa 2-3 mm). Pred oddanim naročilom preverite za katere plošče in profile je možen razrez.

Paketno pošiljanje
Stroške poštnine krije kupec. V primeru, da je končna vrednost pošiljke z vključenimi popusti brez ddv nižja od 30,00 €, zaračunamo stroške priprave pošiljke v vrednosti 2,00 € + ddv ali 3,00 € + ddv, odvisno od zahtevnosti pakiranja.

Dostava
Dostava oz. prevoz (Ljubljana z okolico) naročenih materialov je mogoč za vsa naročila v vrednosti minimalno 60,00 € + ddv in je obračunan v višini 8,60 € + ddv. Za naročila večja od 250,00 € + ddv, je dostava oziroma prevoz brezplačen.
Dostava se bo vršila s kamionom podjetja Sign&supply, ki ima velikost nakladalnega prostora: d: 413 š: 210 v: 210 cm. Naročila za dostavo v naslednjem dnevu, se sprejemajo tekom dneva, najkasneje do 16:00 ure. Sprejem naročil za dostavo se vrši telefonsko oziroma po mailu. Naročilo po mailu se smatra sprejeto, ko prejmete isti dan odgovor s potrditvijo, za naročilo dostavljeno naslednji dan. Stranka, ki se odloči za dostavo s strani podjetja Sign&supply, mora imeti zagotovljen dostop za kamion. Dostavi se na naslov za dostavo, kjer nato naročnik dostave sam poskrbi za razklad materialov.

Reklamacije
V primeru morebitne reklamacije prosimo, da natisnete priložen obrazec za reklamacijo (pdf), ga izpolnete in nam ga posredujete na info mail ali po pošti. Ker želimo vse morebitne reklamacije razrešiti čimhitreje, vas prosimo, da obrazec izpolnete natančno in dosledno.

Pogoji uporabe spletne strani

Politika varstva osebnih podatkov

-

Prijava Ceniki & Novice

* obvezna polja

Želim prejemati *
Podjetje Sign & supply d.o.o. bo obdelovalo vaše podatke z namenom priprave najprimernejše ponudbe in zagotavljanja relevantnih vsebin


S klikom spodaj potrjujete obdelavo osebnih podatkov, da ste prebrali in razumeli politiko varstva osebnih podatkov, ki se nahaja na naši spletni strani www.sign-supply.si. Obljubimo, da bomo spoštovali vaše želje in vas obveščali le, če boste to želeli. Soglasje je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete ali spremenite. Če imate vprašanja, nam pišite na info@sign-supply.si ali pokličite 01 521 22 08.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.


izdelava spletne strani: next-line next line